Domani Vengo

Smeknamn: Domani, Mani, Prinsen, Ferdinand

Valack f. 2002, e. De Niro, u. Hostess, ue. Hohenstein

Domani är stallets diva som älskar uppmärksamhet och applåder! Han är otroligt kelig och säger aldrig nej till en mysstund. Domani skulle allra helst vilja stå inne i sin box med sitt fönster öppet då han inte gillar att vara ute så mycket. Han gillar heller inte att vara smutsig och blir riktigt upprörd över leriga hagar.. Han kom till mig 2014 och är min bortskämda guldhamster. Domani har under åren hos mig gjort en fantastisk utbildningsresa från LB till Intermediare I och vi siktar på ännu högre klasser kommande år. Domani är en fantastisk häst.

Lortzing 25

Smeknamn: Lord, Lorry, Lollan, Lord Tubbleton

Valack f. 2001, e. Longchamp, u. Fiouretta, ue. Furinos

Lord är en riktig gentleman och läromästare. Vi köpte Lord i mars 2017 och efter endast knappt 3 månader tillsammans hade vi kvalat till och startat U25 SM i dressyr, där vi vann consolation finalen och därmed blev elfte bästa U25 ekipage i Sverige. Tillsammans tävlar vi upp till Grand Prix nivå och under 2017 red vi även Dressyrringens Intermediaire I kür riksfinal i Elmia, där vi blev sexa. I stallet är Lord en väldigt försiktig kille och han har dessutom ovanligt stora öron, vilket gör att han är väldigt känslig för höga ljud. Utöver det är Lord en riktig gottegris som aldrig tackar nej till varken godis eller mys.

Dubaih C

Smeknamn: Dubbe

Valack f. 2004 e. Krack C u. Donnah ue. Don Schufro

Dubaih kom till oss början av 2019. Han har tidigare tävlat Grand Prix och under våra första månader ihop har vi tränat och tävlat med vinster och placeringar upp till FEI Intermediaire II. Dubbe är en riktigt gosig kille som älskar både godis och mys.