Träning på egen häst…

Träningar erbjuds i pass om 45 minuter som privatlektion eller 1h för två ekipage samtidigt. Tillsammans kan vi skräddarsy en långsiktig plan med regelbundna träningar, eller så hör du av dig när du kan och vill träna så planerar vi allt eftersom.

Pris för privatlektion, 45 min: 400kr.

Pris för två ekipage, 45 min: 300kr per person.

… eller på lånad.

Det finns även möjlighet att träna på någon av våra välutbildade lektionshästar. Samtliga är utbildade till lägst Msv C nivå, men de flesta kan mer än så. Ett alternativ som passar de som inte har en egen häst, eller för de som helt enkelt vill rida välskolade hästar för att vidare utveckla sin egen ridning. Passar även exempelvis vintertid då det kan vara lurigt att åka ut med transporten, eller om den egna hästen är skadad eller vilar av annan orsak.

Pris för privatlektion, 45 min: 450kr.

OBS! Avbokningar måste ske senast 48 h innan den bokade tiden. Senare avbokningar debiteras fullt pris.

Utbildning av unghästar…

Vi har i alla tider haft en stor spridning i åldersspannet hos hästarna på gården, något som vi tror är nyttigt både för hästarna och för oss som hanterar dem. Att de yngre hästarnas träning gynnas av närvaron av mer välutbildade individer är kanske inte så förvånande, men även det omvända gäller. I arbetet med unga hästar påminns man ständigt om vikten av grundarbete och att skynda långsamt, något som är minst lika viktigt att återkomma till då man klättrar uppåt i nivåerna.

… och tillridning av de mer etablerade.

I konceptet ingår box och hage, strö, foder, träning och daglig skötsel. Vi behandlar våra träningshästar med största omsorg och gör vårt yttersta för att de ska känna sig hemma på gården.

Pris: 320 kr/dygn för häst, exkl. moms.